Contact

DATE DE CONTACT

CUM NE POTI CONTACTA

Poti lua legatura cu noi utilizand oricare din datele de contact din stanga sau formularul de mai jos.

Ne vom asigura ca iti vom raspunde in cel mai scurt timp, indiferent de mediul de contact ales.

Sa ne auzim cu bine!

Trimite-ne un mesaj

Nume (obligatoriu)

Adresa de e-mail (obligatoriu)

Telefon

Subiect

Mesaj

FAQ

Cu ce te putem ajuta?

Lucram proiecte variate, toate invartindu-se in sfera BTL-ului. De la BTL clasic pana la proiecte de BTL 3.0 care imbina traditionalul cu elemente din mediul digital pentru a oferi acele experiente care vor ramane in mintea si, in cel mai bun caz, in inima clientilor si consumatorilor partenerilor nostri.

Daca crezi ca expertiza noastra iti poate fi de folos, asteptam cu drag detaliile proiectului tau.

Ce iti putem pune la dispozitie?

De-a lungul timpului am elaborat si implementat concepte de eveniment dintre cele mai variate. Poti vedea o parte din munca noastra in sectiunea “Proiecte” iar sectiunea “Logistica” iti va oferi o imagine generala asupra produselor pe care le putem oferi. Pe langa asta, echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie pentru planning, strategie si consultanta.

Daca te-ai plimbat deja prin site si ai gasit ceva ce ti-a atras atentia inseamna ca este timpul sa ne asezam in jurul unei mese, la o cafea.

Cat de repede iti vom raspunde?

De regula nu raspundem la niciun mesaj mai tarziu de 48 de ore. Asta daca nu cumva ne scri in weekend. Altfel, facem tot posibilul sa onoram fiecare cerere primita in cel mai scurt timp posibil, in functie de tipul si complexitatea cererii tale. Daca ne scrii, iti recomandam sa ne lasi si un numar de telefon de contact astfel incat, daca avem intrebari, sa putem lua legatura cu tine.