Despre noi

Am crescut impreuna in departamentele de CS ale agentiilor de comunicare, pe vremea cand facebookul era hi5 iar digitalul era la rubrica de “nice to have”. Am lucrat impreuna pe proiecte, ne-am descoperit pasiunea pentru BTL, ne-am format, am trecut impreuna prin tot felul de situatii, am schimbat agentiile, am crescut invatand din fiecare experienta pana in punctul in care ne-am numit specialisti.

In 2009 am descoperit o nevoie acuta in piata de o agentie care sa ofere, pe langa solutii de implementare, servicii de planificare si consultanta specifice BTL-ului dar si comunicarii directe in general.

Fast forward 11 ani, suntem Rename Advertising, un proiect care a inceput cu 3 prieteni si s-a transformat intr-o agentie de BTL cu clienti recurenti si proiecte de anvergura nationala.

 • Consultanta si strategie

  Am invatat ca nu exista o reteta a proiectului perfect. De aceea punem accent pe zona de consultanta si strategie, oferind partenerilor nostri concepte si solutii originale, adaptate nevoilor lor.
 • Organizare evenimente

  Am petrecut ultimii aproape 15 ani organizand evenimente pentru diverse tipuri de public, de la cateva zeci de oameni la mii. Pretuim atentia la detalii si livrarea impecabila insa nu ne e frica sa improvizam.
 • Logistica

  Depozitul nostru gazduieste solutii pentru sute de tipuri de proiecte. Suntem pregatiti pentru petreceri corporate, piese de teatru, evenimente in camp. Uneori livram corespondenta, atunci cand brieful o cere.
 • Experiente

  Mai mult decat a monta o scena impunatoare, credem in capacitatea noastra de a misca multimi si credem cu tarie ca experientele de neuitat ne sunt cea mai buna carte de vizita.

Atribute

Uneori suntem buni, alte ori si mai buni, alte ori cei mai buni.

Concept creativ
70%
Design
50%
Planning
90%
Implementare
100%
Experienta
85%
Continut
100%

Hai sa vedem cum ne potrivim, la o cafea.